top of page

Projekt Mind-Set bo pripravil sodoben asimetrični tečaj e-učenja o razvoju podjetniškega razmišljanja. Tečaj se bo osredotočil na značilnosti, ki bi jih morali imeti posamezniki, da bi postali uspešni podjetniki. 

Ciljne skupine projekta:
* osebe, ki študirajo ali delajo na področju ustvarjalnih industrij
* mladi in študenti, ki delajo v ustvarjalnih industrijah
* predstavniki izobraževalnih ustanov, ki poučujejo katero od ustvarjalnih industrij

Prednost ustvarjalnih oseb je v tem, da imajo vsi neke vrste ustvarjalne sposobnosti, ki jih lahko uporabijo pri gradnji lastnega podjetja, vendar morajo za uspeh imeti pravo miselno naravnanost, pri čemer jim bodo pomagali razviti moduli tečaja e-izobraževanja. 
Inovativni vidik projekta je v tem, da je njegov cilj poučevanje podjetništva ali vzpostavljanje prave miselne naravnanosti oseb iz ustvarjalnih industrij (tečaj e-učenja), ki bo enostavno dostopen od koder koli z internetno povezavo in na vseh vrstah naprav, vključno s pametnimi telefoni. Modul e-učenja je zelo lahko deliti // prenesti, zato bo deloval kot vrhunsko orodje za razvoj miselne naravnanosti.
Obstaja veliko pobud ali programov za podjetništvo za mlade, vendar se jih ne osredotoča veliko na osebne lastnosti, ki so pomembne za to, da postaneš uspešen podjetnik.

 

MODUL 1 - ODLOČNOST

Screenshot 2023-02-05 at 13.09.37.png

MODUL 2 - ZAUPANJE

MODUL 3 - ODGOVORNOST

MODUL 4 - ODPORNOST

MODUL 5 - PONIŽNOST

bottom of page